Free cookie consent management tool by TermsFeed Októbrová Šťastná Hodinka v Galérii Martin! – GALERIA MARTIN

Októbrová Šťastná Hodinka v Galérii Martin!

GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN GALERIAMARTIN 

Využite jedinečnú ponuku počas celého októbra! Každú nedeľu od 14:00 do 16:00 vám pri nákupe nad 20 € okamžite vrátime 5 €!

🎉 Prečo nakupovať v nedeľu?
Pretože u nás sa to oplatí! Vychutnajte si pohodové nedeľné nákupy, ušetrite a užite si deň plný výhodných nákupov.

🔸 Kedy?
Nakúp každú nedeľu v októbri medzi 14:00 a 16:00 hod.

🔸 Ako to funguje?
Stačí nakúpiť nad 20 € a ihneď dostanete zľavu 5 € priamo na mieste!

Navštívte nás v Galérii Martin, kde na vás čakajú skvelé ponuky a odmeny za vaše nákupy. Nezmeškajte príležitosť, pretože nákupy v nedeľu sa oPLATIA!

PODMIENKY AKCIE:
Podmienky akcie „Októbrová Šťastná Hodinka“

Doba trvania akcie: Akcia prebieha každú nedeľu počas mesiaca október v čase od 14:00 do 16:00 hod.

Podmienky účasti: Zákazník, ktorý nakúpi v ľubovoľnej predajni Galérie Martin (s výnimkou predajne Billa) nad 20 €, má nárok na okamžité vrátenie 5 € z hodnoty nákupu.

Výluka: Akcia neplatí pre predajňu Billa. Vo všetkých ostatných predajniach Galérie Martin je možné akciu uplatniť. Zoznam obchodov, ktoré akceptujú darčekové šeky, je uvedený na našej webovej stránke alebo ich spoznáte podľa nálepky „Tu akceptujeme darčekové šeky“ vo výklade.

Ďalšie podmienky: Odmena je viazaná výlučne na preukázanou hodnotou nákupu z bločku

Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu podmienok akcie alebo jej predčasné ukončenie v prípade vyčerpania zásob alebo z iných prevádzkových dôvodov.

Celé znenie Podmienok súťaže

Sledujte nás!

Odoberajte náš newsletter!

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.
Nahoru