Hore
Otváracie hodiny
Obchody:Po – Ne9:00 – 21:00
Billa:Po – So7:00 – 21:00
Ne8:00 – 21:00
Kaviarne:Po – Ne8:00 – 21:00
Reštaurácie:Po – Ne9:00 – 21:00
Herňanonstopnonstop

 

Skrátená prevádzková doba

24. decembra – do 12:00 hod.
31. decembra – do 15:00 hod.

Zatvorené počas štátnych sviatkov:

1.1., 6.1., Veľký piatok, Veľkonočná nedeľa, Veľkonočný pondelok, 1.5., 8.5., 5.7., 29.8., 1.9., 15.9., 1.11., 17.11., 25.12. 26.12.

VIAC
Ako sa k nám dostať

OC Galéria Martin je dostupné autom, mestskou hromadnou dopravou, bicyklom aj peši.

Pešo
podchodom z Francisciho ulice, ďalej z ulice Daxnerova a z Námestia SNP.

Auto
OC Galéria Martin ponúka svojim návštevníkom bezplatné parkovanie na 2.  poschodí s prístupom z križovatky ulíc Mudroňova a Daxnerova

Pešo

podchodom z Francisciho ulice, ďalej z ulice Daxnerova a z Námestia SNP.

MHD zastávky

NEMOCNICA: 07, 10, 11, 12, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 31, 33, 34, 40, 41, 42, 44, 50, 51, 55, 56, 62
HOTEL TURIEC: 07, 10, 11, 12, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 31, 33, 34, 40, 41, 44, 50, 51, 52, 55, 56, 62

Vlak

8 minút pešo z vlakovej stanice Martin

VIAC
P Parkovanie

Auto

OC Galéria Martin ponúka svojim návštevníkom bezplatné parkovanie na 2.  poschodí s prístupom z križovatky ulíc Mudroňova a Daxnerova

Parkovisko je od 1.4.2018 spoplatnené

Automaty na platbu parkovacích lístkov nájdete pri vstupoch z parkoviska (eskalátory, výťahy) do OC Galéria Martin

Sadzobník parkoviska

Prvé dve hodiny:Zdarma
Každá ďalšia načatá hodina:1,50€

 

Bicykel

Cyklisti môžu svoje bicykle zaparkovať v stojanoch pri hlavnom vchode z Námestia SNP.

Nabíjacia stanica

Na parkovisku OC Galéria Martin sa nachádza nabíjacia stanica pre elektromobily prístupná v čase 7:00 – 21:00

Mapa obchodného centra

Súťaž a recepty – Varíme naživo s Jem iné

Ako sme sľúbili, je tu naša prvá súťaž s Varíme naživo s Jem iné 🙂

Stačí, ak uvaríte jeden z receptov, ktoré sme vám ukázali počas Varíme naživo a na info@galeriamartin.sk nám pošlite fotku svojho kulinárskeho výkonu a napíšete nám, ako vám chutilo, poprípade, čo ste vylepšili. Súťaž trvá do 16.3.2018.

Výhercovia môžu získať poukážky od Tescomy v hodnote 30€. Držíme palce a (inému) vareniu zdar!

RECEPTY Z PRVÉHO VARÍME NAŽIVO S JEM INÉ

 

*súťaž ukončená, k výhre gratulujeme Beáte Šályovej, Márii Ševčíkovej a Jane Vronkovej

 

Quinotto s grilovanou paprikou, pórikom, hlivou a udeným tofu

Foto z knihy S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku. Vydavateľstvo Fortuna Libri, 2015

Potrebujeme:

360 g udené tofu, 125 g quinoa, 1 červená paprika, 1 žltá paprika, 1 oranžová paprika, 1 pór, 250 g hliva, 150 g sušené rajčiny, kurkuma, morská soľ, čierne korenie, olivový olej, čerstvý tymián

Postup:

Tofu osušíme v papierovom obrúsku, aby sme ho zbavili tekutiny. Tofu nakrájame na malé kocky a orestujeme na kvapke olivového oleja. Orestované tofu stiahneme z panvice a odložíme bokom. Na oleji restujeme papriku nakrájanú na prúžky, pridáme hlivu na prúžky a pór na kolieska. Dôkladne premiešame a pridáme kurkumu. Pridáme sušené paradajky, olej z paradajok zlejeme bokom, nepoužívame. Pridáme quinoa, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Quinoa zmení svoje sfarbenie, jej vonkajší okraj spriesvitnie, vtedy je hotová. Na záver dochutíme soľou a čiernym korením a na záver primiešame orestované tofu a nesekaný čerstvý tymián.

 

Jačmenné krúpky s cibuľou, slaninkou a kyslou kapustou

Foto z knihy S Anetou a Janicou – Čo na srdci, to na jazyku. Vydavateľstvo Fortuna Libri, 2015

Potrebujeme:

500 g kyslej kapusty, 200 g jačmenných krúpkov, 200 g prerastenej slaninky, 3 väčšie červené cibule, 100 g masla, rasca, kurkuma, morská soľ, čerstvá petržlenová vňať

Postup:

Ako prvé si uvaríme jačmenné krúpky v slanej vode, do mäkka. Varíme podľa veľkosti krúpkov, od 7-15 minút. Zlejeme z vodu a odstavíme bokom. Na panvici zohrejeme maslo, pridáme slaninu nakrájanú na prúžky, orestujeme a pridáme cibuľu nakrájanú na polmesiačiky. Dofarbíme kurkumou a dochutíme čiernym korením. Dusíme do zlatista. Pridáme kyslú kapustu zliatu zo šťavy a restujeme spolu s cibuľovou zmesou. Keď je kapusta opražená do zlatista, dôkladne primiešame jačmenné krúpky. Podávame s nasekanou čerstvou petržlenovou vňaťou.

Mohlo by vás tiež zaujímať

Zostaňte v obraze

Získajte aktuálne informácie o novinkách, zľavách a podujatiach.