Hore
Otváracie hodiny
Obchody:Po – Ne 9:00 – 21:00
Billa:Po – Ne 7:00 – 21:00
Herňa:nonstop

Skrátená prevádzková doba
24. decembra – do 12:00 hod.
31. decembra – do 15:00 hod.

Zatvorené počas štátnych sviatkov:
1.1., 6.1., Veľký piatok, Veľkonočná nedeľa, Veľkonočný pondelok, 1.5., 8.5., 5.7., 29.8., 1.9., 15.9., 1.11., 17.11., 25.12. 26.12.

VIAC
Ako sa k nám dostať

OC Galéria Martin je dostupné autom, mestskou hromadnou dopravou, bicyklom aj peši.

Pešo
podchodom z Francisciho ulice, ďalej z ulice Daxnerova a z Námestia SNP.

MHD zastávky
NEMOCNICA: 07, 10, 11, 12, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 31, 33, 34, 40, 41, 42, 44, 50, 51, 55, 56, 62
HOTEL TURIEC: 07, 10, 11, 12, 15, 20, 21, 22, 23, 24, 27, 30, 31, 33, 34, 40, 41, 44, 50, 51, 52, 55, 56, 62

Vlak
8 minút pešo z vlakovej stanice Martin

VIAC
P Parkovanie

Auto
OC Galéria Martin ponúka svojim návštevníkom bezplatné parkovanie na 2. poschodí s prístupom z križovatky ulíc Mudroňova a Daxnerova

Mapa obchodného centra

Ochrana osobných údajov

Dňom 25. mája 2018 vstupuje do platnosti všeobecné nariadenie Europského parlamentu a Rady Európskej únie 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov, tiež známe pod skratkou GDPR – General Data Protection Regulation, a tiež Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorý ruší zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a dve vyhlášky úradu ( č.164/2013 Z.z. a č. 165/2013 Z.z.) a o zrušení smernice 95/46/ES.

 

V súvislosti s novou legislatívou vypracovala naša spoločnosť Zásady ochrany osobných údajov, ktoré Vám týmto predkladáme:

 

V niektorých prípadoch spracúvania osobných údajov fyzickej osoby bude aj naďalej potrebný súhlas fyzickej osoby so spracúvaním osobných údajov. Podrobnosti o Vašom práve udeliť súhlas so spracúvaním osobných údajov nájdete už v spomínaných zásadách. Vzor súhlasu nájdete tu:

Chceme Vás tiež upozorniť, že máte právo Vami udelený súhlas kedykoľvek odvolať, podrobnosti o Vašom práve odvolať udelený súhlas nájdete už v spomínaných zásadách. Vzor odvolania súhlasu nájdete tu.

 

V súvislosti s ochranou osobných údajov môžete našu spoločnosť kontaktovať nasledujúcimi spôsobmi:

GALÉRIA MARTIN, s.r.o,

ochrana osobných údajov

Námestie SNP 2497,

960 01 Zvolen

Zostaňte v obraze

Získajte aktuálne informácie o novinkách, zľavách a podujatiach.